Dámský dlouhý černý vlněný kabát pro plnoštíhlé

Dámský dlouhý černý vlněný kabát pro plnoštíhlé
Dlouhý černý dámský XXL zimní kabát
Dlouhý černý dámský XXL zimní kabát
Plus size vlněný zimní kabát černé barvy
Plus size vlněný zimní kabát černé barvy
Praktický černý vlněný zimní kabát s kapsami
Praktický černý vlněný zimní kabát s kapsami

Hodnocení návštěvníků

VN:F [1.9.22_1171]
Pohodlí
Vzhled
Materiál
Sexy
Cena
Hodnocení: 7.6/10

Kabát, který lehce obejme tvé tělo, jako by chtěl zahřát nejen tělo, ale i duši. Dlouhý černý kabát z vlny s příměsí kašmíru pro plnoštíhlé ženy je více než pouhým kusem oděvu. Jakmile si ho oblékneš, pocítíš, jak se kolem tebe rozprostře jemný závoj, který ti dodává pocit bezpečí a lehkosti. Každé ráno, kdy ho vezmeš do rukou, je jako začátek nové básně. Dlouhé rukávy ti volně padají až k zápěstím, zatímco měkká tkanina hladí tvé paže. A když zapínáš dvouřadé knoflíky, cítíš, jak se kabát stává součástí tebe samotné, jako by k tobě patřil odjakživa. V každém kroku, v každém pohybu s tebou lehce splývá, neomezuje tě, ale naopak tě osvobozuje. V zimních měsících, kdy na ulici vládne mráz, se tento kabát stane tvým nejlepším přítelem. Kašmír v jeho tkanině ti propůjčí hřejivost, která se zdá být až snová. Jako by tě objímal oblak, lehký a přitom silný, připravený chránit tě před všemi chladnými větry, které by tě mohly potkat.

Jeho černá barva, tak jednoduchá a přitom tak výrazná, ladí s každým tvým outfitem. Můžeš ho obléknout k elegantním šatům nebo jen k jednoduchým džínům, a přesto budeš vždy působit upraveně a svěže. Černý odstín má své kouzlo – dokáže se přizpůsobit každé náladě a každému dni.

A přitom se nemusíš obávat ani o pohodlí. Volnější střih, který je navržen přesně pro plnoštíhlé postavy, ti poskytne dostatek prostoru pro pohyb. Můžeš se volně nadechnout, natáhnout ruce nebo vykročit, aniž by tě cokoliv svazovalo. Tento kabát ti umožní cítit se sebejistě, a přitom zůstat pohodlně zahalená v měkkosti.

Vnitřní podšívka jemně klouže po tvém oblečení, aniž by ho jakkoliv narušovala. Ať už máš na sobě lehký svetr nebo silnější zimní vrstvu, tento kabát si s tím vždy poradí. Je jako tichý společník, který ti vždy stojí po boku, aniž by se o to hlásil.

Každý knoflík, každý steh je pečlivě umístěn tam, kde má být, aby nejen skvěle vypadal, ale hlavně aby tě držel v teple a pohodlí. Měkkost kašmíru a pevnost vlny se prolínají a tvoří dokonalou rovnováhu mezi luxusem a praktičností. Tento kabát se stává básní, která ti dává křídla. A když na konci dne kabát svlékáš, zůstává po něm jemná stopa – pocit, že sis oblékla něco zvláštního, něco, co ti celý den poskytovalo teplo, jemnost a ochranu. Nezáleží na tom, kolik dalších kabátů máš ve skříni – tenhle bude vždy ten, ke kterému se budeš vracet, když budeš chtít cítit lehkost.

Materiál

  • 40 % akryl, 33 % polyester, 11 % vlna, 8 % viskóza, 8 % bavlna

Cena v době recenze: 1 169

Odkaz na prodejce kde lze koupit produkt Dámský dlouhý černý vlněný kabát pro plnoštíhlé.

Pokud nesměřuje na stránku s tímto produktem. Pak je již vyprodán a odkazuje na podobné produkty daného prodejce.

Podobné: || ||

Snadný výběr oblečení podle vlastností... zde

« Předchozí Černý moderní prošívaný plus size kabát

Černý moderní prošívaný plus size kabát

» Další Černo-bílá oboustranná prošívaná zimní bunda pro plnoštíhlé

Černo-bílá oboustranná prošívaná zimní bunda pro plnoštíhlé